Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 29 mars 2014

TRÖTT!



Nu är jag och mitt lilla gäng hemma igen. Jag hade tänkt skriva ett långt och trevligt inlägg ikväll men verkligheten kom ikapp mig. Jag är så himla trött och vill bara gå och lägga mig, så jag önskar alla mina (två?) läsare en GOD NATT och återkommer imorgon.

Kram

2 kommentarer:

  1. Tack för din fina kommentar hos mig :D Hoppas du får sova gott i natt. kram

    SvaraRadera
  2. Hej Annie
    Hoppas du vilat ut ordentligt. :D Nu förlorade vi ju en timma denna morgon så plötsligt känner i alla fall jag att nu får jag nog ta och rappa på med mina hussysslor så jag kan ta mig en lugn stund med virknålen och garnkorgen.
    Har ingen svensk version av Nordic Shawl ännu men många har frågat. Ska nog ta mig en stund, kanske i denna vecka, och översätta det hela till svenska. Så om du har tålamod att vänta så kommer det en svensk version. Annars är den engelska versionen relativt lätt att följa eftersom jag även har bilder inkluderat.

    Tack för att du tittade in hos mig. Ha det gott och om solen glimmar, njut.

    Hälsningar
    Annette
    My Rose Valley

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!