Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 21 oktober 2014

Alldeles för mycket idéer...

Den här tiden på året så kryllar det av idéer i min hjärna på julklappar jag vill göra till mina nära och kära. Det är saker jag vill virka, och sticka, och sy, och brodera, och måla, och klistra... Ja det är en massa projekt som snurrar runt i huvudet huller om buller. Tyvärr är problemet detsamma varje år; jag skulle behöva pausa tiden i två månader så att jag kunde handarbeta dygnet runt för att få klart allting. Och det verkar inte spela någon roll hur tidigt jag börjar med alla dessa julklappar; jag tycker alltid att jag har för lite tid för att göra det jag vill. Och varje år blir det alltid vissa projekt som aldrig hinns med och måste läggas på is och tas fram vid följande års julklappsproduktion istället. Mycket frustrerande - men också roligt när jag lyckas göra julklappar som blir uppskattade och omtyckta.

Nu ska jag virka klart min tomtegrytlapp så jag kan skynda vidare till nästa julklappsprojekt...

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!