Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 15 april 2015

Att lyssna på sin kropp...

I natt sov jag dåligt och vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Det i sin tur innebar att benen värkte redan innan jag klev ur sängen på morgonen. Förutom benvärken så kände jag mig förstås trött och urlakad hela dagen så trots att jag har mycket jag borde ha gjort idag så var jag bara tvungen att vila och ta det lugnt med lite handarbete. Ibland MÅSTE man bara lyssna på sin kropp. Jag har struntat i det alltför många gånger och vet vad som händer då, så nuförtiden när min kropp talar till mig så lyssnar jag.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!