Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 6 februari 2016

Melodifestivalen del 1

Ja då har man sett den första tävlingen i årets melodifestival...
Och jag - precis som alla andra svenskar - har självklart åsikter om allt som har med programmet att göra:)

Jag gillar Gina som programledare (mer än vad jag gillade henne som julvärd). Hon har en sarkastisk typ av humor som jag uppskattar. Även shownumrena som hon deltar i brukar vara bra, även om jag blev lite förskräckt när hon och Petra sjöng om att SVT skulle ge upp Nobelfesten till TV3...vilken katastrof det skulle vara!

Jag gillade också Gardells lilla mellanspel - alltid kul att se lite historia och tillbakablickar:) Förra året gillade jag INTE programledarna så det blev mycket snabbspolning emellan bidragen på lördagarna...

När det gällde låtarna så blev jag lite besviken på Ace Wilders låt, men så ÄLSKADE jag ju Busy Doin Nothing 2014 och det är nog svårt att slå den. Men jag kommer väl att vänja mig med den nya låten skulle jag tro...duktig är hon i alla fall.

Jag är glad att Robin Bengtsson gick vidare till finalen för den låten var min favorit.


Den hade ett sådant härligt 'swung' i rytmen och munspelsspelandet var riktigt häftigt! Jag kommer dock inte ihåg honom från Idol så här på rak arm.

Resten av låtarna talade inte till mig, men däremot tycker jag att det var jättefint av SVT att låta Anna Book få framföra sin låt - riktigt snyggt gjort! Man kan inte låta bli att undra hur det hade gått för henne om hon hade fått tävla...vad tror ni? Jag tror nog hon hade kunnat nå Andra chansen i alla fall:)

Ska bli intressant att se vad resten av Sverige tyckte om den första deltävlingen...

Annie

ps. Efter jag skrev inlägget så gick jag in på nätet för att kolla upp Robin Bengtsson från Idol-tiden...


Aaahh, NU känner jag igen honom...:) Han har vuxit upp till en stilig karl:D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!