Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 3 april 2016

Äntligen besök i skogen!

Idag åkte jag och hundarna till skogen med syrran, svågern, två av syskonbarnen och deras hundar. Nästan hela gänget alltså:)

Åh vad hundarna hade kul! Mina hundar har inte varit till skogen på ett bra tag, och det märktes att de var glada att vara tillbaka:) Solstrålen sprang, och sprang och sprang! Jag hade fickan full med smaskiga godbitar så hundarna kom ofta förbi mig för att få sig en smakbit:) Jag är såå glad att jag har varit MYCKET noga med att träna Solstrålen på inkallning och på att vara lös - han har sååå roligt i skogen att det skulle vara jättetråkigt om han inte kunde få springa så mycket som han behöver...

Det fanns en hel del snö kvar i skogen, och de fläckarna var väldigt populära bland hundarna. Speciellt Alfahanen och lilla Vicky njöt av att svalka av sig:) Jag tog lite bilder, och jag ber om ursäkt om det är en hel del suddiga hundar, men som sagt, de var inte stilla många stunder:)))













Annie

1 kommentar:

  1. Oj vilken jätteflock!! =) Vad härligt det ser ut! Här är också snöfläckarna populära.. men de blir svårare och svårare att hitta...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!