Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 3 juni 2016

Läggdags på annan ort....

Det blev en ovanligt strulig resa. Vi fick en hel del köer när vi närmade oss huvudstaden så bussen kom fram en halvtimme för sent. Sedan var det problem på tunnelbanelinjen jag skulle åka med, så jag fick vänta ett bra tag innan det kom en tunnelbana som tog mig hela vägen dit jag skulle.

Men att mötas av mormors varma leende var inte helt fel, och sedan fick jag mormors smaskiga köttbullar till middag vilket också hjälpte😃.

Nu är det sängdax och det känns tomt att inte ha mina pälsklingar brevid mig...


Fortsättning följer...

Annie

1 kommentar:

  1. Jag förstår precis hur saknaden känns!! Har ju varit ifrån mina pälsklingar både veckan vi var på Rhodos och dygnen jag var på sjukhuset. Men du är snart hemma igen!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!