Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 22 oktober 2016

När tekniken och hundarna är med en...

...kan man verkligen ha det mysigt! Så var det för mig i eftermiddags:)
Nu när jag har ett trådlöst modem så innebär ju det att jag har lite mer frihet med datorn utan en modemkabel att oroa mig för. Dessutom har jag precis hittat ett ställe på nätet där jag kan titta på alla NHL-matcher som Washington spelar.
Jag tycker ju allmänt att det är krångligt med dagens teknik och ibland skjuter jag på saker som skulle kunna uppdateras, speciellt om jag mår dåligt eftersom det blir ytterligare ett stressmoment. Men ibland har jag energi och motivation att ta tag i saker och så har skett under året. Nu kan jag alltså titta på vissa ishockey matcher inte enbart på tvn utan också på nätet. Och nu när jag inte har en kabel att bekymra mig om så kan jag flytta datorn så att jag kan se skärmen bättre och mer bekvämare. Och det gjorde jag idag.

Jag hittade Washingtons senaste match - som inte gick på min ishockeykanal - på nätet vilket jag var supernöjd med (och ser fram emot alla deras andra matcher jag kommer att kunna se framöver). Dessutom hade jag sällskap i soffan av ALLA tre hundarna. När datorn kan flyttas så kan helt plötsligt alla tre ligga i soffan samtidigt omkring mig! Det var såå mysigt; Kaxmörten låg vid mina fötter och delade värmefilten med mig, Alfahanen låg bredvid mig med hans huvud mot mina ben (så att jag kunde njuta av hans värme, gosighet och trygghet) och Solstrålen låg på andra sidan Alfahanen. Det var sååå mysigt och just då kändes livet ganska bra:)) Tyvärr hade jag inte telefonen i närheten (och det fanns ingen chans att jag skulle flytta på mig...!) så det blev inga bilder från den underbara stunden.

Men det blev flera tillfällen för kort. Alfahanen har blivit väldigt förtjust i att ligga i soffan nuförtiden, och flera gånger om dagen kommer han och tittar om det finns plats för honom någonstans på soffan:) När jag skulle titta på Idol så kom han helt plötsligt och lade sig bredvid mig, och egentligen var han lite i vägen för mig, men jag hade förstås inte hjärta att köra bort honom...


...utan jag fick maka på mig..:) Solstrålen däremot var inte så intresserad av att ligga i soffan och titta på Idol...


...utan försökte locka mig till lek genom att distrahera mig med leksaker:)
När det inte fungerade så började han smyga på Kaxmörten...


...vilket alltid brukar få igång lite bus hundarna emellan här hemma:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!