Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 4 december 2016

Mera juligt!

Nu har jag skrivit ett inlägg om gårdagens julklappsspel hos mamma och det kan ni läsa HÄR!

Alfahanen öppnar sitt paket från hundarnas paketkalender!
Det har väldigt snabbt blivit ett populärt inslag i våran vardag här hemma!

Idag har jag umgåtts med en riktigt god vän och vi var till en julmarknad - SUPERMYSIG - och så var vi till IKEA och åt deras julbord. Jag har gjort det en gång tidigare och då blev jag väldigt besviken. Men idag var det faktiskt bättre och nästan värt 129 kr. Laxen var supergod, men tyvärr hade de för dåligt med färska inslag typ fräscha sallader mm. Det är något som har blivit mer och mer viktigt för mig ju äldre jag blir. Bara för att man äter julmat så behöver det inte vara BARA kött och fisk och stekt och inlagd mat. Det finns mycket goda julsallader man kan göra med färsk frukt och grönsaker.
Därför är det skönt att jag har kontroll på det julbordet vi äter till våran jul och kan servera sånt som jag själv vill äta...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!