Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 19 april 2017

Idag...

... har jag känt mig trött och lite hängig och därför har jag också haft dåligt tålamod med hundarna vilket alltid ger mig dåligt samvete. De gör ju mitt liv värt att leva. Tack och lov är de snälla och förlåter mig snabbt, speciellt när jag har varit och handlat nya tuggisar:)

Jag hade bokat tvättstugan imorgon, men det finns ingen ork för det just nu känner jag. Jag behöver få koppla av och vila imorgon, och har jag en gnutta energi över skulle jag behöva lägga den på disken i köket... Tvätten klarar sig tills efter helgen tack och lov.

Nu ska jag äta lite, virka och titta på tv nå'n timma innan det är dags för hundpromenad och sängen. Ska bli skönt att få gå och lägga sig...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!