Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 1 april 2017

Seg lördag

Jag sov så otroligt dåligt i natt; vaknade säkert 10 ggr med jämna mellanrum under natten så ni kan ju föreställa er hur jag kände mig när jag sent omsider klev ur sängen... Någon gång lovar jag att jag berätta hur det gick till när min sömn totalförstördes, men det är tyvärr ingen trevlig historia så det får bli en annan gång... Jag bara hoppas att jag sover bättre i natt; min kropp behöver ordentlig vila!

Eftersom jag var så trött och seg i kroppen så har det inte blivit mycket gjort. Jag var ner till hundgården en sväng med Kaxmörten och Solstrålen, men hundarna verkade också trötta så de tog det mest lugnt med mig på bänken och njöt av några stackars solstrålar...



När man ser dem tillsammans så här så är det fascinerande att se hur otroligt lika varandra de är!!

Nu ska jag fixa lite stekt ris innan jag tittar på ett avsnitt av Morden i Midsomer innan jag går och lägger mig.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!