Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 13 maj 2017

Snygga karlar i Eurovision och Ottawa...:)

Jag sitter och skriver samtidigt som jag har ett öga på Eurovision. Det är ju stört omöjligt att fokusera helt på det programmet, i alla fall den första delen av programmet. Det är så många konstiga låtar - även om jag måste säga att den allmänna standarden är lite bättre än vanligt - så jag klarar inte av att enbart titta på programmet och sitta och irritera mig på konstiga uppträdanden...

Jag har faktiskt en favorit - förutom Sveriges Robin Bengtsson förstås! - och det är Moldavien. Älskar den poppiga rytmen...fast jag fattar inte varför de måste ha 3 brudar som dansar??!! Hittills har det bästa annars varit Måns Zelmerlövs ljuva kommenterande stämma och den lilla sketchen där han var med.

Man kan ju bara inte ha för mycket av Mums-mums!

I natt ska Ottawa Senators börja ta sig an Pittsburgh Penguins i ena konferens-finalen i Stanley Cup. Jag hoppas, hoppas att de kan slå Pittsburgh men jag tror det blir svårt. Ottawa har en superbra svensk i sitt lag; deras svenska kapten Erik Karlsson...


...som är en av de bästa backarna i hela NHL... och väldigt snygg och trevlig är han också:=) Den STORA frågan är om hans pedigree och ledarskap räcker för att hans välspelande Ottawa ska slå stentuffa Pittsburgh...???
Jag kommer i alla fall att hålla alla tummar jag har!
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!