Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 26 juni 2017

Solstålen och jag på vift:)

Idag var Solstrålen och jag ute på en långpromenad med en kompis och en av hennes hundar. Vi gick till en djuraffär som ligger ungefär en halvtimmes promenad från vårat hem. Vädret var väldigt ostabilt; ena sekunden var det jättevarmt i solen, nästa sekund var solen i moln och det blåste kallt, och därpå kunde det spöregna. Tack och lov kunde vi gömma oss i en busskur vid ett tillfälle, och vid ett annat regnigt tillfälle var vi inne i affären, så på något underligt sätt lyckades vi komma hem torra...

Jag hade hoppats att Solstrålen skulle lugna ner sig ganska fort då vi började promenera, men så var inte fallet tyvärr. Han drog som en ångvält hela vägen dit, och väl inne i affären hade han svårt att vara still. Men så fanns det ju mycket dofter och intressanta leksaker mm så det var väl förståeligt. Han lade sig faktiskt ner en kort, kort stund, men om man blinkade så missade man det:)
På hemvägen fortsatte han att dra - när ska han TRÖTTNA?! - och det var först när vi nästan var hemma som han började gå lite lugnare bredvid mig. ÄNTLIGEN!

Men jag var ändå nöjd med dagens utflykt; själv hade jag inte pengar för mer än några billiga tuggben, men Solstrålen fick motion och social träning så det kändes mycket bra. Skulle gärna göra sådana här utflykter oftare men jag vill inte gå själv och då blir det ju alltid lite mer svårplanerat...

Annie

1 kommentar:

  1. SV: vi sa just det i bilen att vi tycker vi har långt till Ullared (25 mil enkel resa) men egentligen så har vi ju nära jämfört med så många andra. Har en kompis som brukar köra ner från Sundsvall en gång om året. Huvaligen!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!