Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 4 september 2017

Älskad möbel!

Jag har en möbel här hemma som tar väldigt mycket plats och är anskrämligt ful. Det är en skålformad typ av 'fåtölj' i rotting som sitter löst på en rund ställning av rotting. Jag vet inte riktigt vad en sådan typ av 'sitt-möbel' kallas, så jag har döpt den till det oromantiska namnet Pottan...

Kommer ni hem till mig så skulle ni säkerligen undra varför jag har den och varför jag låter den ta såå mycket plats i mitt sovrum...??? Svaret är förstås att hundarna älskar den!


Den står i mitt sovrum, och på nätterna är det alltid någon som ligger i den. Och har de chans på dagarna så är det alltid någon som ligger i den också.
När jag fick den för många år sedan av min faster så kunde faktiskt jag sitta i den också, men sedan gick den sönder. Dock kunde jag laga den tillräckligt mycket med ståltråd och silvertejp så att hundarna i alla fall skulle kunna fortsätta att använda den.


Dynan är gigantisk och får inte plats i tvättmaskinerna i tvättstugan, vilket har gjort att den bara har blivit skitigare och skitigare med åren på båda sidor (eftersom jag har vänt den ett antal gånger). Ståltrådslagningarna har blivit fler och fler genom åren, men jag ids inte slänga ut våran potta...


...eftersom hundarna älskar den och sover SÅÅÅ gott i den, alla tre! Så den får stå kvar och ta jättemycket plats i mitt sovrum tills den rasar ihop helt...och ingen annan människa kommer att förstå varför jag har den kvar...

Men hundarna älskar den:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Såå mysigt! Klart hundarna ska ha kvar den 😍

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gör man inte för sina älsklingar:)))

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!