Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 19 september 2017

Fullt upp från morgon till kväll...



Idag hade jag bokat tvättstugan, vilket också betyder städdag i min värld.
Och det behövs verkligen här hemma just nu. Våran hyresvärd har rivit upp plattorna utanför porten, vilket betyder att jag och hundarna måste gå igenom en sandlåda varje gång vi går ut eller in genom porten... Vilket i sin tur betyder att jag får in kopiösa mängder av sand i lägenheten varje dag...vilket håller på att driva mig till vansinne!!
Det är illa nog när man själv måste gå in och ut... Lägg sedan till 3 håriga fyrbenta individer som varje gång drar in grus och smuts via pälsen... Jag har verkligen inte städmani, men den här sand-situationen blir till och med jag galen på!

Förutom att städa och tvätta, har jag också sorterat lite saker här hemma. Om drygt 2 månader är det Adventsfika och sedan snart lilla julafton med pappa, och då ska det vara putsat och fejat här hemma. Med det i åtanke så försöker jag börja så smått med storstädningen redan nu och på så sätt sprida ut det tråkiga arbetet lite grann. Dessutom har jag bakat en mjuk pepparkaka till morgondagens filmdate.

Ute har det regnat hela dagen så hundarna har använt sina täcken när vi har gått ut.


Solstrålen ska alltid slicka bort vattnet från Kaxmörtens huvud efter vi har varit ute i regnet, vilket ser så gulligt ut. För ovanlighetens skull så låter Kaxmörten faktiskt honom göra det... Kanske har Solstrålen förstått att Kaxmörten avskyr regn och att bli blöt och vill hjälpa sin bror att bli torr...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!