Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 25 november 2017

Älskat julbroderi!

Idag har jag haft fullt upp med lite mera tvätt (som inte hanns med tidigare i veckan) och att ta fram juldekorationer och slå in julklappar mm. Till exempel har jag hängt upp min älskade julbonad som min mamma har broderat.


Jag har några gamla julsaker som jag tar fram med andakt varje år, och det här är en av dem❤. När jag var barn hängde mamma upp den här underbara bonaden varje jul, och den representerar så mycket barndomsminnen och julstämning för mig. Jag är bara så tacksam att mamma gav den till mig när hon märkte vad mycket den betyder för mig.

På förmiddagen var vi till den geggiga hundgården en stund, men sedan har hundarna följt mina förehavande med stort intresse från i soffan. Förutom Alfahanen då, som nog vet att det är den här galna tiden på året då matte ofta far runt hemma som en duracell-kanin och knappt sitter ner...


En stund virkade jag på min julfilt, och då passade Kaxmörten på att lägga sig nära och mysa lite extra.


Det ser ut som om jag inte är den enda som gillar min julfilt😊.

Annie

1 kommentar:

  1. Jag tror jag har skrivit förut att jag har en julbonad som påminner om din i motivet. Mamma har gjort den och den hängde i mitt barndomshem till jag fick den!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!