Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 11 november 2017

Regnig lördag i november

Det var föga förvånande att Solstrålen väckte mig tidigt på morgonkvisten och behövde gå ut för att tömma magen (på min mjuka pepparkaka...😜).
Redan då hade det börjat regna och sedan har regnet öst ner hela dagen och det har varit fruktansvärt deprimerande att titta ut genom fönstret eller ta ut hundarna...USCH!!
Den här tiden på året längtar jag så mycket efter snön istället för det här hemska regnet...!

Annars har jag tittat på sport och virkat klart en massa rutor till min julfilt...


...och nu håller jag på att virka på dessa rutor på filten så får vi se om det kanske räcker med rutor sedan. Själva filten börjar bli RIKTIGT STOR nu😊. Dock måste jag ju sedan virka någon slags kant till filten och jag har inte bestämt hur den ska se ut än... Stort beslut när man har lagt ner så mycket tid på något...

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!