Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 8 november 2017

Vilken dag!

Jag väcktes av vägmaskiner utanför fönstret som höll på att asfaltera våran innergård...😡! Herregud vilket oväsen!!! Och jag kände mig så trött och försökte somna om men det var omöjligt och jag fick till slut släpa mig ur sängen med en jätteseg kropp.

Efter gårdagen var planen att jag skulle städa idag, men det fanns ingen chans att jag skulle orka det med mensvärk och dålig sömn, så det var bara att sätta mig och virka och titta på tv och hoppas att jag kunde ta mig en liten tupplur på soffan så jag kunde känna mig som en människa igen...

Det var tyvärr helt omöjligt eftersom det tog många timmar innan asfalten var på plats, och det var fruktansvärt mycket oljud under tiden. Det borrades och bullrade så att väggarna nästan skakade; de höll på PRECIS utanför mitt fönster😡!!

Till slut var jag tvungen att lämna soffan för jag behövde ta ut hundarna på rastning. Jag skulle nämligen iväg på hockey på kvällen med mina syskonsöner så Solstrålen behövde aktiveras ordentligt först. Det blev en huttrande stund i hundgården med deras boxerkompis. Det har nämligen varit riktigt isande kallt idag; den första dagen i höst som jag verkligen har känt på temperaturen att nu skulle det kunna snöa...❄❄❄.

Sedan gick vi hem igen och jag gav hundarna varsitt tuggben och kokade lite risgrynsgröt till mig som jag slevade i mig innan det var dags att ge sig iväg på hockey. Brynäs bjöd nämligen på gratis inträde till deras CHL-match mot tyska Mannheim, så då var det bara att passa på! Jag har ju aldrig råd att gå på deras hockeymatcher annars.

Matchen var ganska märklig...! Det tyska laget gjorde ett slumpmål i andra minuten, och sedan var det en ganska frustrerande match i 55 minuter då Brynäs försökte göra mål och kvittera men inte riktigt fick till det. Brynäs var tvungen att vinna eller spela oavgjort för att gå vidare i turneringen, så det var mycket som stod på spel.

Med 3 minuter kvar av matchen brakade det helt plötsligt löst. Det tyska laget fick några utvisningar och Brynäs fick spela 5 mot 3 och då lyckades de ÄNTLIGEN göra mål! Sedan tappade tyskarna besinningen och började slåss och gjorde fula tacklingar, och stackars Brynässpelarna fick försöka freda sig så gott som det gick (de tyska spelarna var dessutom större än de flesta brynäsarna...) innan matchen tack och lov var slut. Enligt media var det skandalscener, och det kan jag hålla med om.
Men Brynäs vann i alla fall och gick vidare till kvartsfinal i Champions Hockey League.

Jag misstänker att jag få se resten av Brynäs CHL-matcher hemifrån tv-soffan; de delar nog inte ut gratis biljetter varje gång... Men trots att jag var trött och platserna inte var de allra bästa så är jag ändå glad att jag fick chans att gå på hockey igen; 2 gånger samma höst känns väldigt lyxigt!!! Även om jag gärna ser ishockey från tv-soffan så är det en helt annan sak att se det live😊.

Nu ser jag fram emot att gå och lägga mig och sova gott och läääääänge!

Annie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!