Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 2 januari 2018

Handarbetsfunderingar...

Idag har vi varit hos Bästa T för filmdate. Vi bestämde oss för att börja om med Hobbit- och Sagan om Ringen filmerna; vi brukar titta på dem minst en gång varje år. Jag hade med mig en stickning den här gången som jag påbörjade förra vintern och därför har haft liggande ett tag; en ny hundtröja till Kaxmörten.

Den här tiden på året brukar jag nämligen - och även min syrra har rapporterat om liknande känslor - tappa lite sugen på att handarbeta, eller inte veta vad jag ska börja med... Jag har ju hållit på med speciella julklappar så länge nu att jag har tappat lite skaparlust och inspiration när alla projekt är färdiga och levererade.

Jag funderar på att brodera lite, eller kanske börja sticka igen. Jag är lite sugen på att testa flerfärgsstickning igen; jag har ju hållit på med det tidigare för många år sedan. Dock har jag ju sett att det numera finns mycket att lära och mycket kunskap att fräscha upp. Järbo Garn har ju ett antal fina sockmönster att testa...

Bild från www.jarbo.se/hostsockan-vinnare/

Bild från http://www.jarbo.se/adventssockan-del-4/
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!