Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 19 juni 2017

Firandet fortsätter...:)

Idag bjöd jag två hundägande vänner på fika, så det var sex hundar här hemma:) Mysigt!
Det är vänner som jag har haft ett tag och som också är sjukskrivna och det är så skönt och trevligt att sitta och prata i lugn och ro om allt och inget:) Eftersom de båda är sjukskrivna och har lika dåligt med pengar som jag själv så väntade jag mig inte några presenter; det är liksom viktigare att ha det trevligt med vänner än att få presenter. Men den ena vännen hade med sig en basilikaplanta och hemmagjord pesto vilket jag blev jätteglad för, och av min andra vän fick jag hundgodis:) Så blir det när man har hundvänner till vänner, haha!

Jag lovade att visa vad jag fick av syrran igår:)
Jag hade önskat mig lite fina tags som man kan ha som dekoration mm så syrran hade gjort flera stycken med underbara virkningscitat som jag älskar:




Jag älskar att hon har dekorerat dem med virkning, och jag är SUPERNÖJD!
De är mycket finare än jag hade kunnat föreställa mig och jag känner mig superlyckligt lottad som har en sådan kreativ och duktig syster! Då kan man alltid räkna med fina presenter:=D

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!